Hartveilig Opheusden Reanimatie en AED cursus volgens de NRR richtlijnen

De EHBO vereniging van Opheusden is gestart met het project Hart veilig Opheusden.

In samenwerking met diverse bedrijven en particulieren in Opheusden hebben wij het voor elkaar gekregen om de beschikbare AED's dag en nacht beschikbaar te stellen, door beveiligde buitenkasten op te hangen. deze bedrijven hebben hun AED daarin geplaatst. Dit is ook bij een aantal particulieren gebeurd, en wij zullen binnenkort hiervan een overzicht op onze website plaatsen.

Nu dit geregeld is komt het volgende: Kunt U reanimeren? ja? mooi, nee? kom dan naar 1 van onze avonden waar u in een avond van ongeveer 3,5 uur een cursus Reanimatie met AED krijgt. Na afloop ontvangt u een officieel certificaat en u kunt, zich dan ook aanmelden bij Hartslag.nu zodat u ook opgeroepen kunt worden voor een Reanimatie in Opheusden.

Bij voldoende aanmeldingen organiseren we een cursus Reanimatie/AED U leert hoe u een hartstilstand kunt herkennen, U leert reanimeren op een oefenpop. Tevens leert u om op de juiste wijze om te gaan met een AED.

Locatie:

Verenigingsgebouw "De Notenbalk" aan de Swaenenstate 40 Opheusden. De ingang van het gebouw is gelegen aan het einde van de parkeerplaats van de Albert Heijn.

Kosten:

De kosten zullen in 2023/2024 €45,00 per persoon bedragen.

De boven genoemde prijzen zijn inclusief lesmateriaal, koffie en certificaat.

Voor deze kosten ontvangt U een factuur. (onder voorbehoud van prijswijzigingen)

LET OP: in de meeste gevallen vergoed een aanvullende verzekering de kosten van deze cursus volledig.

Inschrijven:

De cursus word gegeven volgens de NRR richtlijnen

Klik hier om u in te schrijven voor de cursus Reanimatie / AED.